Selectează o Pagină

A trecut ziua îndrăgostiţilor americanului Valentin, dar vine Dragobetele autohton! Pluteşte iubirea prin restaurante, prin magazine, pe facebook şi aiurea! A doua jumătate a lui februarie e despre iubire. Să treacă iarna mai repede, să avem un motiv să ne bucurăm, să ieşim din starea de lehamite! Trandafiri roşii peste tot, cutii de bomobane, cutii cu bijuterii, ursuleţi de pluş cu inimi uriaşe de mătase! Motiv de bucurie pentru îndrăgostiţi, motiv de depresie pentru cei singuri care ar vrea să fie îndrăgostiţi.

Ce frumos ar fi să fie doar despre iubire! Despre iubirea faţă de oameni şi despre miracolul pe care îl poate naşte acest gen de iubire! Despre bucuria de a ajuta oameni pentru că au nevoie!

Dacă oamenii au fost făcuţi după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu, înseamnă că ne-a fost dat să înfăptuim MIRACOLE DIN IUBIRE! O putem face individual, dar împreună suntem o adevărată forţă.

Compasiunea, grija, gândul bun, rugăciunea pentru un necunoscut sunt născute din iubire, poate cea mai pură formă de iubire. Iubirea faţă de un om pe care îl cred bun şi frumos şi care merită iubit şi preţuit! Care merită o a doua şansă.

Eu plâng rar! Mi s-a setat ceva în creier de pe vremea când făceam tot felul de ştiri dramatice şi nu mai pot să plâng nici la chestii grave. Dar când am aflat că Marilena, tânăra mamă pe care am ajutat-o toţi să lupte cu cancerul este în REMISIE COMPLETĂ, am plâns! Cu lacrimi adunate în bărbie, cu sughiţuri şi cu nas curs! Plâns ca la carte! Dar plâns de fericire! MARI ÎNVINSESE CANCERUL!

Mi-a văzut mesajul pe facebook şi m-a sunat! M-a încurajat să mă bucur, să plâng sau să chiui, cum simt, dar să îmi dau voie să simt! Să simt miracolul la a cărei înfăptuire am participat, cu toată fiinţa mea! M-a încredinţat că mi-am câştigat o prietenă pe viaţă. La rândul meu, i-am mulţumit că mi-a dat ocazia să mă bucur de realizarea ei, de realizarea noastră! Mi-a dat ideea de a scrie despre iubirea de oameni, că tot e luna iubirii şi mi-a mângâiat sufletul cu credinţa ei.

“Voi toţi m-ati ghidat pe Calea mea, mi-aţi oferit dragoste neconditionată, aţi crezut în mine, m-aţi renăscut!! M-aţi vindecat! Sufleteşte şi trupeşte! Mi-aţi oferit ajutorul când sufletul a strigat! Atunci cand am avut nevoie cu adevarat, nu când aţi putut sau vrut…e o mare diferenţă…asta am învăţat de la un om minunat!!! Ajuţi când trebuie, nu când poţi!”

Cazul Marilenei a ajuns la mine prin Andreea de la Orizont. După atâtea cazuri şi decese nu am crezut deloc că o să o ajute un articol sau mai multe scrise de mine. Chiar i-am şi spus asta soţului ei. (Gabi, iartă-mă pentru duritatea mea!) Dumnezeule, femeia avea metastaze peste tot! Grad 4, trei săptămâni de viaţă estimate de specialişti! Atât că specialiştii nu ştiu tot şi nu sunt Dumnezei. Ei nu pot cuantifica miracolele! Nu cunosc forţa iubirii multiplicate!

Eu scriu demult astfel de materiale! De fiecare dată am sperat sincer să ajute, dar nu am crezut cu adevărat că pot exista astfel de miracole. Credeam că miracolul vindecării trebuia să vină din fiecare pacient care conştientizând din ce cauză a ajuns acolo, să îndepărteze boala. Nu m-am gândit nicio secundă cât de mult poate conta rugăciunea colectivă şi banii pe care sute de persoane i-au dăruit crezând cu adevărat că o să ajute! Pentru prima dată am crezut cu putere că totul o să fie bine pentru Mari! Prea se legau toate foarte bine!

Pentru mine, Mari a fost o lecţie! A speranţei, a încrederii în miracole înfăptuite întotdeauna din iubire, a puterii comunităţii, a bucuriei care trebuie trăită la intensitate maximă în semn de mulţumire! Mulţumire pentru că ai avut ocazia să vezi cu ochii tăi miracolul!

Pe această cale îi mulţumesc Andreei că m-a implicat în asta, Iolandei că s-a implicat în asta la rugămintea noastră, le mulţumesc tuturor prietenilor mei care au dat o mână de ajutor pentru că au avut încredere în mine şi în Robin şi în şansele de vindecare ale Marilenei şi evident tuturor celor care au dăruit cu sufletul larg deschis! Dumnezeu să vă protejeze mereu de rele, oameni minunaţi!

Noi toţi suntem martorii unui miracol! Un miracol la care am pus umărul şi de care trebuie să ne bucurăm! În faţa lui Dumnezeu şi a Marilenei.

PS-Mari are în continuare nevoie de bani pentru tratamentul de imunizare, dar a trecut peste greu! Doamne ajută!

Foto reprezentativă: Sabina Eparu